Wij zijn nog steeds geopend tijdens deze tijden!

 

Vanaf heden is het verplicht om elke klant waar Hondentrimsalon Nero fysiek contact mee heeft te registreren zoals beslist in de nationale veiligheidsraad waar het ministerieel besluit werdt uitgebreid naar alle bedrijven ook gevestigd op het grondgebied Kontich.

 

Bij het ontvangen van klanten door Hondentrimsalon Nero geldt vanaf 1 augustus 2020 het volgende:

 

· Elke klant/bezoeker moet onmiddellijk geregistreerd worden met zijn naam en voornaam, zijn adres, telefoonnummer of e-mailadres, evenals het uur van aankomst en vertrek;

· Deze registraties moeten: (1) steeds actueel zijn, (2) 14 dagen worden bijgehouden; en (3) op het eerste verzoek worden overhandigd aan de daartoe bevoegde diensten.

· De bedrijven mogen deze gegevens enkel gebruiken voor doeleinden zoals vermeld in dit besluit en moeten ze op een veilige, beschermde manier bewaren. De verkregen gegevens moeten na 14 dagen vernietigd worden.

 

Hondentrimsalon Nero wilt u er ook op wijzen dat een mondmasker ten alle tijden verplicht is in ons salon, en dat regelmatig handen wassen met zeep en ontsmettingsalcohol ten strengste wordt aangeraden.

 

Indien u symptomen van ziekte vertoond, gelieve dit dan op voorhand te melden, wij kunnen ofwel uw afspraak verzetten, of een andere oplossing voorzien.